Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Grillade sivri | ||
400 g | Paprika, sivri | |
1 st | Citron - Eko | |
2 krm | Flingsalt | |
Green goddess dressing | ||
40 g | Spenat | |
1 st | Persilja - färsk | |
1 st | Basilika - färsk | |
0,5 st | Dill - färsk | |
20 g | Salladslök | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Smetana | |
0,75 dl | Olivolja | |
1 st | Citron - Eko | |
0,5 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar |
Grilla sivripaprikorna tills de är gyllene runt om.
Mixa samman alla ingredienser till dressingen i en matberedare till en kräm. Tillsätt rivet citronskal och smaka av med pressad citron, salt och peppar.
Bred ut dressingen på ett fat och lägg de grillade paprikorna över. Riv över extra citronskal och krydda med lite flingsalt.
Bild:
Susanna Blåvarg
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria