Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 tsk | Salt Fint | |
1 dl | Olivolja | |
1 msk | Citron | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 tsk | Torkad gurkmeja | |
75 g | Parmesanost | |
1 st | Röd Paprika | |
100 g | Valnötter | |
0,5 st | Gul lök | |
400 g | Spaghetti | |
0,5 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten och gurkmeja.
Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär paprikan i strimlor.
Skölj citronen och riv skalet. Grovhacka persiljan och grovriv parmesanosten.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs lök och paprika hastigt. Blanda i persilja, valnötter och citronskal. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastan och tillsätt olivoljan. Blanda ner pastan i pannan och riv parmesanost över vid servering.
Näringsvärde: 766 KCAL 25 G PROTEIN 37 G FETT 80 G KOLHYDRATER
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria