Gå vidare till huvudinnehåll
Spaghetti med valnötter, persilja och parmesan
Mari Bergman

Spaghetti med valnötter, persilja och parmesan

20 minEnkelt
162,15 kr
4 portioner25,17 kr per portion
Enkel och snabblagad pastarätt som passar perfekt att äta till vardags.

0,5 tskSalt Fint
1 dlOlivolja
1 mskCitron
0,5 stPersilja - färsk
1 klyftaVitlök Vanlig
1 tskTorkad gurkmeja
75 gParmesanost
1 stRöd Paprika
100 gValnötter
0,5 stGul lök
400 gSpaghetti
0,5 stRödlök
1 krmSvartpeppar Malen
Instruktioner
1

Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten och gurkmeja.

2

Skala och skiva löken. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär paprikan i strimlor.

3

Skölj citronen och riv skalet. Grovhacka persiljan och grovriv parmesanosten.

4

Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs lök och paprika hastigt. Blanda i persilja, valnötter och citronskal. Smaka av med salt och peppar.

5

Sila av pastan och tillsätt olivoljan. Blanda ner pastan i pannan och riv parmesanost över vid servering.

Näringsvärde: 766 KCAL 25 G PROTEIN 37 G FETT 80 G KOLHYDRATER

Bild:

Linnea Swärd