Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
6 dl | Långkornigt Ris | |
1 st | Persilja - färsk | |
1 dl | Hovmästarsås | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
500 g | Torskfilé Fryst | |
1 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsk | Vitvinsvinäger | |
1 tsk | Salt Fint | |
1 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 st | Purjolök | |
0,5 tsk | Citronjuice - råpressad |
Skölj och skär purjolöken i strimlor. Fräs den i matfettet. Lägg purjolöken i en ugnssäker form. Klipp persilja över. Lägg sedan filéerna lite omlott över det kryddgröna. Salta. Blanda citronsaft och vitvinsvinäger och fördela över fiskfiléerna. Vispa grädden fast och smaksätt den med hovmästarsås och peppar. Bred grädden över fisken. Gratinera i 225°C, 20-25 minuter. Servera med ris.
2 Långkornigt Ris Boil-in-Bag 4x125g Ben´s Original
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt