Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Solroskärnor Naturella | |
3 msk | Jordnötssmör | |
3 msk | Riven kokos | |
1 dl | Mandlar | |
0,5 dl | Russin | |
1 msk | Råsocker Strö | |
1 dl | Torkade Blåbär | |
2 dl | Fitnessflingor | |
3 dl | Havregryn | |
0,5 dl | Linfrön Krossade | |
3 msk | Honung |
Sätt ugnen på 160 grader. Smörj ett bakplåtspapper med olja (gärna kokosolja). Blanda det torra i en bunke. Blanda honung, uppvärmt jordnötssmör och brunt socker i en mindre bunke.
Blanda ordentligt ihop de våta ingredienserna med de torra. Bred ut blandningen över bakplåtspappret och sätt in i ugnen. Rör i blandningen efter 15 minuter och bryt de stora klumparna till mindre bitar. Grädda ytterligare några minuter tills blandningen blir crunchy. Ta ut och låt svalna. Bevara den färdiga crunchen i en lufttät behållare.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel