Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Marinad | ||
2 msk | Olivolja | |
2 msk | Vitlöksmarinad | |
1 tsk | Dragon - torkad | |
1 msk | Senap Grovkornig | |
Senapssås | ||
1 tsk | Honung | |
2 tsk | Dijonsenap | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
Spetten | ||
1 st | Paprika | |
600 g | Fläskfilé | |
0,25 st | Ananas | |
2 st | Nektarin |
Blanda ihop ingredienserna till marinaden ( vitlöks och chili marinad) i en stor bunke. Lägg ner tärna fläskfilé, nektarin i bitar, och paprika i bitar, blanda runt. 2 Varva kött och frukt på spett.
Rör ihop Creme Fraiche med senap och honung. Smaka av med salt och peppar.
Grilla spetten på medelhögvärme i ca 4-5 minuter, vänd dem några gånger.
Servera gärna spetten med nykokt potatis, senapssås och gärna en fräsch sallad.
SMAKLIG MÅLTID!
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel