Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 msk | Tomatpuré | |
300 g | Kycklingfile | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 st | Citron | |
150 g | Baguette | |
200 g | Haricot Verts | |
300 g | Krossade Tomater | |
100 g | Gul lök | |
20 g | Smör | |
0,5 dl | Basilika - färsk | |
2 msk | Creme Fraiche Tomat & Basilika | |
280 g | Arborioris | |
1 st | Hönsbuljong | |
20 g | Riven Parmesanost |
Småfräs tärnad gul lök, pressad vitlök och avorioris i hälften av smöret. Tillsätt tomat, buljongtärning och vatten så att det täcker. Låt småkoka ca 20 minuter, rör och späd med vätska hela koktiden. Trä kycklinglårfiléerna på grillspett och stek i smöret. Rör ner tomat creme fraiche i risotton. Servera kycklingspetten på risotton, strö på lite salt, parmesanost och riv över skalet från en borstad/tvättad citron.Garnera med haricots verts och basilikablad. Bjud bröd till.
1 Haricot Verts Fryst 500g Findus
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla