Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Bacon Skivat | |
400 g | Kycklingfile Fryst | |
2 st | Banan | |
0,5 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
4 dl | Långkornigt Ris | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 dl | Chilisås Original |
Sätt ugnen på 225°C.
Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper. Skiva och bryn svampen lätt.
Vispa samman grädde, crème fraiche och chilisås eller ketchup. Häll gräddblandningen över kycklingen. Fördela skivade bananer, bacon och svamp ovanpå. Gratinera i 225°C, 15-20 min. Strö över jordnötterna när halva gratineringstiden gått. Servera rätten med kokt ris och en blandad sallad.