Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Rödlök | |
200 g | Vanliga Tomater | |
3 msk | Basilika - fryst | |
1 dl | Soltorkade Tomater | |
4 msk | Olivolja | |
3 st | Vitlök | |
2 tsk | Sambal Oelek | |
500 g | Broccoli Fryst | |
400 g | Kycklingfile | |
150 g | Fetaost | |
6 dl | Matlagningsgrädde | |
140 g | Bacon Skivat |
Häll upp olivolja i en skål och rör ihop med basilika, soltorkade tomater, vitlök och rödlök.
Skär kycklingen i bitar ca 4x4 cm. Stek dessa väl saltade och pepprade i 2 msk äkta smör tills de fått färg. Strö över finhackad bacon och fräs.
Häll över kryddblandningen och rör om. Klicka över sambal och smula över fetaosten. Slå i grädden och låt allt puttra ihop.
Servera med kokt broccoli och tomater.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana