Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fetaoströra | ||
2 msk | Salvia - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsk | Honung | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
75 g | Fetaost | |
Sallad | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Ruccolasallat | |
6 st | Rödbetor Färsk | |
100 g | Rökt Skinka | |
4 msk | Pinjenötter | |
1 krm | Flingsalt |
Lägg rödbetorna oskalade i en kastrull och täck med vatten. Koka tills de är mjuka 30-50 min, beroende på storlek, känn med provsticka. 2 rosta pinjekärnorna på medelvärme i en torr stekpanna, skaka ofta så att de blir bruna runtom 3 När rödbetorna är mjuka, häll av vattnet och spola hastigt med kallt vatten. Skala de varma rödbetorna och skär dem i klyftor. Lägg gärna en bit dubbelvikt smörpapper på skärbrädan så undviker man missfärgning. 4 Smula fetaosten med en gaffel i en bunk. 5 tillsätt övriga ingredienser och blanda till en sås, det kan gärna vara kvar lite små bitar av osten. 6 Arrangera rödbetorna och ruccola på tallrikar eller ett stort fat. Ringla eller klicka över fetaoströran, strö på pinjekärnorna och lägg sist på skinkan.
Servera omedelbart
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1