Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Ruccolasallat | |
8 st | Körsbärstomater | |
1 st | Avokado | |
1 st | Rödlök | |
600 g | Kycklingfile | |
1 st | Spenat Blad | |
200 g | Bacon Tärnat |
Tillagning Strimla baconet och knaperstek det i en torr, het stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Ta bort eventuella hinnor och senor och banka ut kycklingfiléerna med handen eller med en köttklubba. Salta och peppra. Stek dem i smör. Skär avokadon i bitar och hacka rödlöken fint. Mosa osten med en gaffel och blanda med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Skölj spenaten och ruccolan och låt rinna av. Skär kycklingen i tjocka strimlor. Fördela spenat, rucola, rödlök och småtomater på 4 stora tallrikar. Lägg på kycklingen. Toppa med avokado och bacon. Servera med dressingen.
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1