Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Tillbehör | ||
| 750 g | Klyftpotatis Fryst | |
| Huvudingredienser | ||
| 2 msk | Olivolja | |
| 8 skiva | Formfranska | |
| 750 g | Kycklingfile | |
| 125 g | Mozzarellaost | |
| 100 g | Färskost Smaksatt | |
| Mögelostsås | ||
| 100 g | Blåmögelost | |
| 2 dl | Gräddfil | |
| Marinad | ||
| 0,5 dl | BBQ-Sås | |
| 0,5 dl | BBQ-sås Hickory | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 1 krm | Tabasco | |
(Marinad) Blanda marinaden och lägg den strimlade kycklingen däri. Låt stå i minst 15 min. Ju längre ju bättre.
(Stek kycklingen) Sätt på ugnen på 225C och lägg in potatisen. Stek kycklingen i ca 10 min i marinaden. Öppna ostpaketet och låt osten rinna av. Skär brödet i halvor och stek på i smör.
Skär osten i skivor. Bred vitlökssmör på brödet och lägg ihop dem två och två med kyckling samt mozarella emellan. Sätt en tandpetare i brödet för att hålla ihop det.
Servera med sallad och klyftpotatis

49,94 kr /kg

28,95 kr

162,16 kr /kg

135,60 kr /kg

156,67 kr /kg

1 Ädelost Grädd Blåmögelost 36%
296,43 kr /kg

53,17 kr /l

132,38 kr /l

109,45 kr /kg

858,77 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

29,17 kr /kg



