Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
750 g | Klyftpotatis Fryst | |
Huvudingredienser | ||
2 msk | Olivolja | |
8 skiva | Formfranska | |
750 g | Kycklingfile | |
125 g | Mozzarellaost | |
100 g | Färskost Smaksatt | |
Mögelostsås | ||
100 g | Blåmögelost | |
2 dl | Gräddfil | |
Marinad | ||
0,5 dl | BBQ-Sås | |
0,5 dl | BBQ-sås Hickory | |
1 tsk | Salt | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Tabasco |
(Marinad) Blanda marinaden och lägg den strimlade kycklingen däri. Låt stå i minst 15 min. Ju längre ju bättre.
(Stek kycklingen) Sätt på ugnen på 225C och lägg in potatisen. Stek kycklingen i ca 10 min i marinaden. Öppna ostpaketet och låt osten rinna av. Skär brödet i halvor och stek på i smör.
Skär osten i skivor. Bred vitlökssmör på brödet och lägg ihop dem två och två med kyckling samt mozarella emellan. Sätt en tandpetare i brödet för att hålla ihop det.
Servera med sallad och klyftpotatis
1 Originalrost 1000g Skogaholm
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt