Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Kvisttomater | |
70 g | Salladsmix | |
100 g | Gröna oliver | |
1 msk | Smör | |
1 st | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
100 g | Körsbärstomater Gula | |
390 g | Krossade Tomater | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Basilika - färsk | |
1 tsk | Herbes de Provence | |
1 msk | Honung Flytande | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 st | Hönsbuljong | |
4 st | Kycklingben |
Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kycklingben, lök och vitlök några minuter. Tillsätt krossade tomater, honung, buljongtärning, salt, svartpeppar och örter. Låt puttra under lock i 30 minuter. Skär kvisttomaterna i bitar och blanda ner i grytan tillsammans med de gula tomaterna och oliverna. Servera med sallad och dekorera med basilika.
ca 260 kcal
Bild:
Malte Danielsson
2 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel