Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Marinad | ||
2 msk | Färsk ingefära | |
3 msk | Kinesisk soja | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
1 msk | Rapsolja | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Honung Flytande | |
0,5 st | Isbergssallat | |
1 dl | Cashewnötter Naturella | |
0,5 st | Zucchini | |
500 g | Nötfärs | |
1 msk | Rapsolja | |
100 g | Glasnudlar | |
0,5 st | Gul lök | |
1 st | Vanliga morötter |
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Spola dem med kallt vatten. Skala moroten. Skär långa remsor av morot och zucchini. Blanda med nudlarna.
Blanda marinaden och häll hälften av den över grönsakerna och nudlarna.
Grovhacka nötterna. Hacka löken. Hetta upp en stekpanna med lite olja. Stek köttfärsen tillsammans med nötter, lök och resten av marinaden.
Lossa 8 st salladsblad försiktigt från isbergshuvudet. Fyll varje salladsblad med nudelsallad och toppa med köttfräset.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 467,7, Protein (g) 29,4, Fett (g) 23,1, Kolhydrater (g) 34,5
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel