Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Smulpaj | ||
1,5 dl | Riven kokos | |
1,5 dl | Råsocker Strö | |
200 g | Smör | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
1,5 dl | Havregryn | |
Fyllning | ||
8 st | Svenska Äpplen | |
2 msk | Strösocker | |
2 msk | Smör | |
Vaniljsås | ||
2,5 dl | Vaniljsås |
Nyp ihop råsocker, kokosflingor, havregryn, vetemjöl och smör tills det blir en smulig deg. Sätt ugnen på 200 grader, varmluft.
Klyfta äpplena och stek i smör och strösocker.
Lägg äpplen i botten av en smord ugnsfast form. Strö över smuldegen och rädda pajen gyllene i mitten av ugnen, cirka 25 minuter.
Servera med god vaniljsås.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
2 Äpple Svenska "Aroma" Klass1