Gå vidare till huvudinnehåll
Barilla Rigatoni med ugnsbakade rödbetor, chèvre, pestofräst och kyckling
Barilla

Barilla Rigatoni med ugnsbakade rödbetor, chèvre, pestofräst och kyckling

1 tEnkelt
285,35 kr
4 portioner 43,68 kr per portion
Välsmakande pastarätt som gärna kan bjudas såväl till vardags som till fest.

1 mskOlivolja
1 krmKummin
1 mskHonung Flytande
2 mskPesto Grön
600 gFärsk kycklingfilé
320 gTortiglioni
0,5 tskHavssalt
4 stRödbetor Färsk
1 stGul lök
1 krmSvartpeppar Malen
150 gGetost, Chevre
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Skala rödbetorna och dela i kvartar och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och havssalt.

3

Baka rödbetorna mitt i ugnen i ca 40 minuter.

4

Strimla kycklingen, skala och skiva löken, mortla kumminen.

5

Skär getosten i skivor. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.

6

Värm en stekpanna med olivolja och fräs lök, kyckling och kummin.

7

Blanda i peston i kycklingfräset.

8

Blanda ihop pastan med kycklingfräset, ungsrostade rödbetorna och den skivade getosten.

9

Toppa med lite smulor från getosten, persilja, ringla över granatäppelsirape eller honung och krydda med nymalen svartpeppar.

Bild:

Barilla