Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Kummin | |
1 msk | Honung Flytande | |
2 msk | Pesto Grön | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
320 g | Tortiglioni | |
0,5 tsk | Havssalt | |
4 st | Rödbetor Färsk | |
1 st | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Getost, Chevre |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala rödbetorna och dela i kvartar och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och havssalt.
Baka rödbetorna mitt i ugnen i ca 40 minuter.
Strimla kycklingen, skala och skiva löken, mortla kumminen.
Skär getosten i skivor. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Värm en stekpanna med olivolja och fräs lök, kyckling och kummin.
Blanda i peston i kycklingfräset.
Blanda ihop pastan med kycklingfräset, ungsrostade rödbetorna och den skivade getosten.
Toppa med lite smulor från getosten, persilja, ringla över granatäppelsirape eller honung och krydda med nymalen svartpeppar.
Bild:
Barilla
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta
1 Havssalt Finmalet 200g Spicemaster
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria