Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Polkabetor | |
0,5 dl | Lingon | |
1,5 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Ättiksprit | |
2 msk | Rapsolja | |
1 st | Rödlök | |
1 dl | Strösocker | |
1 krm | Flingsalt | |
95 g | Anklever |
Koka upp ättika, socker och vatten till en lag. Rör tills sockret lösts upp helt. Skär lök och beta tunt, lägg på ett fat och slå över den varma lagen. Låt stå tills lagen svalnat helt. Rör anklevermoussen med grönpeppar smidig och lägg den i en spritspåse. Lägg ut skedar på ett fat, spritsa på moussen och lägg sedan på lök, beta och hela vackra lingon. Toppa med rapsolja, peppar och salt efter smak. Servera som tilltugg eller förrätt, vackert och mycket gott!
Bild:
Werners Gourmetservice
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Anklevermousse med Cognac 95g Selectos de Castilla