Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Broccolisallad | ||
1 st | Äpplen | |
50 g | Valnötter | |
750 g | Broccoli Färsk | |
Dressing | ||
3 dl | Vegansk majonnäs | |
2,5 msk | Strösocker | |
3 krm | Salt | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
3 msk | Vitvinsvinäger |
Skär bort stammen på broccolin och skär broccolibuketter i mindre bitar. Skär äpplet i mindre bitar och lägg broccoli och äpple i en skål. Grovhacka valnötter och strö över.
Dressing: Rör ihop majonnäs, vitvinsvinäger, strösocker, salt och svartpeppar.
Blanda dressing och broccolisallad. Toppa gärna salladen med några extra valnötter innan servering.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Äpple Svenska "Aroma" Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko