Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Smör | |
150 g | Gräddost | |
8 st | Ägg | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
280 g | Bacon Skivat, (2 paket) | |
2 dl | Vispgrädde | |
8 msk | Rårörda Lingon |
Tlllagas i ugn på 225 grader.
Finstrimla baconet och fördela i ungsfast form (använd ej långpannan) med smöret i mindre klickar. Grädda tills baconet är krispigt och fettet bubblar.
Vispa under tiden upp ägg med grädden och rör ner keson.
Skär osten i små tärningar.
Strö osttärningarna (av gräddost) över baconet och slå sen äggstanningen över. Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och fått gyllenbrun yta.
Servera med rårörda lingon.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla