Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kyckling med marinad | ||
1 msk | Honung Flytande | |
2 msk | Olivolja | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 tsk | Grillkrydda | |
450 g | Kycklinglårfile | |
Tillbehör | ||
2 dl | Rött Råris | |
1 krm | Örtsalt | |
150 g | Fetaost | |
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 msk | Balsamvinäger | |
2 msk | Olivolja | |
4 msk | Pumpakärnor | |
250 g | Körsbärstomater |
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda marinaden till kycklingen och häll den över kycklingen i en ugnssäker form. Stek kycklingen i ugn i cirka 30 minuter. Låt kycklingen svalna och skiva den tunt.
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen och låt det svalna. Rosta pumpafröna i en torr, het te?onstekpanna tills de fått lite färg. Blanda alla ingredienser och smaka av med olja, vinäger och örtsalt.
Bild:
Ulrika Ekblom
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta