Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pastasallad | ||
150 g | Sugarsnaps | |
0,5 st | Röd Paprika | |
280 g | Majskorn | |
400 g | Övriga pastasorter | |
200 g | Tonfisk i Vatten | |
125 g | Körsbärstomater | |
Dressing | ||
0,5 tsk | Italiensk Salladskrydda | |
1 msk | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Salt | |
3 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Honung Flytande |
Pastasallad: Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet.
Skölj paprikan, ta ur kärnhuset och skär i mindre bitar. Skölj och strimla sugar snapsen och skölj och dela cocktailtomaterna. Sila av majsen och blanda med övriga salladsingredienser i en skål. Tillsätt avrunnen tonfisk.
Sila av pastan och spola den kall. Blanda pastan med grönsakerna och tonfisken.
Dressing: Blanda olja, balsamvinäger, honung, salladskrydda samt salt och peppar efter smak i en skål och rör om. Häll dressingen över pastasalladen eller servera i en skål vid sidan om.
Näringsvärde: 514 kcal, 25 g protein, 12 g fett, 72 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel