Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Kycklingfile | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
200 g | Vitkål | |
1 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
1 st | Woksås Phad Thai | |
2 st | Ägg | |
1 st | Risnudlar | |
3 msk | Matolja |
Koka risnudlarna enligt anvisning och skölj i kallt vatten så de inte klibbar. Strimla vitkålen tunt.
Woka/stek kycklingen och vitkålen i oljan. När kycklingen fått färg tillsätter du det vispade ägget under sakta omrörning. Tillsätt risnudlarna samt jordnötterna i stekpannan.
Rör i Phad Thai Wok Sauce och låt allt bli varmt. Garnera med 1/2 kruka färsk koriander, grovhackad. Servera genast, gärna med sweet chilisås.
1 Wok sauce PhadThai Santa Maria