Paneer korma med rostade cashewnötter
Mari Bergman

Paneer korma med rostade cashewnötter

20 minEnkelt
245,65 kr
4 portioner44,81 kr per portion
En smakrik indisk rätt med färdig kormasås som toppas med knapriga cashewnötter. Lika lättlagat som gott! Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med fem huvudingredienser. Se alla våra recept för "köp hem fem" här.

Från ditt skafferi
2 dlBasmatiris
1 mskRapsolja
1 krmSalt Fint
1 krmSvartpeppar Malen
1 dlVatten
Köp hem
450 gPaneer
1 stCitron
300 gKormasås
100 gFärsk bladspenat
100 gCashewnötter Saltade
Instruktioner
1

Tärna osten och stek den i olja runt om i en varm stekpanna. Tillsätt kormasås, vatten och spenat och låt puttra i ca 10 min.

2

Grovhacka cashewnötterna.

3

Smaka av kormasåsen med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.

4

Toppa paneer kormasåsen med hackade cashewnötter. Servera med ris.

Bild:

Nurlan Emir