Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Topping | ||
| 4 st | Fikon Färska | |
| 1 st | Päron | |
| 50 g | Valnötter | |
| Fyllning | ||
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 100 g | Torkade Fikon | |
| 3 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 200 g | Ädelost | |
| 6 st | Ägg | |
| Pajskal | ||
| 230 g | Smördeg | |
Värm ugnen till 200 grader.
Pajskal: Placera ett bakplåtspapper i en springform eller smöra en pajform. Tryck ut pajdegen ordentligt upp på kanterna och nagga degen med en gaffel.
Fyllning: Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar i en bunke. Grovhacka fikonen. Tillsätt fikon och smula i ädelost i äggstanningen. Häll äggstanningen i pajformen och grädda pajen i ca 30-40 min.
Topping: Skär de färska fikonen i klyftor och skär päronet i tunna skivor. Toppa pajen med fikon, päron och valnötter. Servera pajen varm eller kall.
Bild:
Nurlan Emir

266,00 kr /kg

72,88 kr /kg

275,00 kr /kg

69,00 kr /l

199,75 kr /kg

296,43 kr /kg

4,20 kr /st

123,80 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg