Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt Fint | |
0,5 tsk | Chiliflakes | |
Köp hem | ||
1,5 kg | Vattenmelon, (1 st) | |
150 g | Fetaost | |
1 st | Gurka | |
1 st | Mynta - färsk | |
600 g | Marinerad Tvådelad Kycklingfilé |
Dela varje kycklingfilé i två tunnare filéer och krydda med salt och peppar på båda sidor, om du inte använder färdigkryddad minutfilé.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingfiléerna på hög värme i ca 2 min/sida så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Sänk värmen och låt kycklingen bli genomstekt.
Skär melonen i bitar och hyvla långa strimlor av gurkan med hjälp av en potatisskalare.
Lägg upp melon och gurka på ett fat och smula över fetaost. Krydda med chiliflakes och en nypa salt och peppar. Ringla över lite olja och dekorera med myntablad.
Skiva kycklingen och fördela över melon- och fetaostsalladen. Ät och njut!
Bild:
Nurlan Emir
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Vattenmelon Hel Liten Klass1
1 Marinerad Tvådelad Bröstfilé Grillkrydda ca Guldfågeln