Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Citronaioli | ||
| 2 krm | Salt | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 st | Citron | |
| 1 dl | Majonnäs | |
| Laxkuber | ||
| 1 st | Bakplåtspapper | |
| 0,5 tsk | Citronpeppar | |
| 0,5 dl | Grillolja Allround | |
| 1 kg | Färsk laxfilé | |
| 1 tsk | Salt | |
| Dekoration | ||
| 0,25 st | Gräslök - färsk | |
Värm ugnen till 170°.
Laxen: Skär laxen i kuber (cirka 4x4 cm).
Blanda laxkuberna med bbq-glaze i en bunke. Vänd runt så att alla laxbitar blir täckta och låt stå i 15 min.
Lägg ut laxkuberna på en plåt med bakplåtspapper. Salta och strö på citronpeppar. Ugnsbaka kuberna i 10 min.
Citronaioli: Blanda majonnäsen med pressad vitlöksklyfta, 1 tsk citronsaft och rivet citronskal från en halv citron. Smaka av med salt.
Vid servering: Lägg upp kuberna på fat och klicka på citronaioli. Dekorera med gräslök.
Bild:
Nurlan Emir

48,18 kr /kg

77,38 kr /kg

99,88 kr /l

258,00 kr /kg

21,95 kr /st

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

0,62 kr /st

554,55 kr /kg
