Gå vidare till huvudinnehåll
32. The creamy sallad
8W Training

32. The creamy sallad

20 minEnkelt
300,60 kr
2 portioner 39,12 kr per portion
Krämig Persisk kycklingsallad.

Sallad
80 gMajonnäs
30 gGröna oliver
80 gInlagd gurka
1 krmSalt
40 gGröna Ärtor
1 mskCitronjuice - råpressad
150 gKyckling Grillad
1 krmSvartpeppar Malen
2 stÄgg
0,5 tskCayennepeppar
120 gKålrot
Garnering
1 mskOlivolja
20 gInlagd gurka
10 gGröna oliver
0,25 stMynta - färsk
70 gTomater
Instruktioner
1

Koka den tärnade kålroten i saltat vatten i 20 minuter tills den mjuknat.

2

Hårdkoka äggen.

3

Blanda kålroten med alla andra ingredienser till salladen i en skål. Smaka av med salt och peppar.

4

Lägg upp salladen på ett fat och garnera med skivade tomater, inlagd gurka, färsk mynta och oliver. Ringla över olivolja.

5

Servera genast eller låt smakerna utvecklas i kylskåpet i en timme eller över natten

Bild:

Jarda Zaoral