Gå vidare till huvudinnehåll
Pasta farfalle med kräftstjärtar och dill
Mari Bergman

Pasta farfalle med kräftstjärtar och dill

15 minEnkelt
190,65 kr
4 portioner 35,93 kr per portion
Krämig och snabblagad fjärilspasta med kräftstjärtar. Perfekt vardagspasta när tiden är knapp!

1 stGul lök
170 gKräftstjärtar
1 stDill - färsk
2 krmSvartpeppar Malen
1 stCitron
1 mskOlivolja
0,5 tskSalt
400 gFarfalle
2 dlCreme Fraiche Naturell
70 gFärsk bladspenat
Instruktioner
1

Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2

Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i lite olja.

3

Blanda samman creme fraiche med grovhackad dill, rivet skal från en citron, 2 msk citronsaft, salt och peppar i en skål.

4

Sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten.

5

Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtar och spenat. Smaka av och krydda ev mer.

Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: 459 kcal, 18 g protein, 18 g fett, 54 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell