Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gul lök | |
170 g | Kräftstjärtar | |
1 st | Dill - färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Citron | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 tsk | Salt | |
400 g | Farfalle | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
70 g | Färsk bladspenat |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i lite olja.
Blanda samman creme fraiche med grovhackad dill, rivet skal från en citron, 2 msk citronsaft, salt och peppar i en skål.
Sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten.
Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtar och spenat. Smaka av och krydda ev mer.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 459 kcal, 18 g protein, 18 g fett, 54 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1