Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Gul lök | |
170 g | Kräftstjärtar | |
35 g | Färsk bladspenat | |
150 g | Bönpasta | |
1 krm | Salt | |
1 tsk | Olivolja | |
0,5 st | Citron | |
0,5 st | Dill - färsk | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell Lätt | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och fräs den mjuk i oljan.
Blanda löken med creme fraiche, finhackad dill, rivet citronskal och citronsaft.
Sila av kräftstjärtarna.
Sila av pastavattnet. Blanda pastan med creme friachesåsen, kräftstjärtar och spenat. Blanda om så att det blir varmt. Smaka av med salt och peppar.
Servera i djupa tallrikar.
Näringsvärde: 480 kcal, 33 g protein, 17 g fett, 44 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria