Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Hasselnötter | |
0,2 st | Rosmarin - färsk | |
0,5 dl | Honung Flytande | |
500 g | Brieost | |
50 g | Valnötter | |
50 g | Pecannötter | |
90 g | Fikon Färska |
Värm ugnen till 200 grader.
Rosta nötterna i en torr stekpanna.
Lägg brietårtan på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnsfast form och värm i ugnen i 15–20 min.
Värm honungen lite i en stekpanna – låt gärna en rosmarinkvist ligga med för att ge lite smak.
Strö nötterna på den varma brietårtan. Ringla över honungen och garnera med rosmarin och klyftor av färska fikon. Servera genast med bröd eller goda kex.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel