Gå vidare till huvudinnehåll
Rödbetor med kaprismarinad
Hemmakock

Rödbetor med kaprismarinad

20 minEnkelt
92,40 kr
4 portioner 10,25 kr per portion
Rödbetor med kaprismarinad

1,33 mskKapris, Hel
0,66 dlOlivolja
0,66 mskVitvinsvinäger
1 krmSalt
0,66 kgRödbetor Färsk
1,33 klyftaVitlök Vanlig
1 krmSvartpeppar
Tillbehör
50 gGetost, Chevre
Instruktioner
1

Skölj och koka rödbetorna tills de är mjuka. Skär dem i skivor och lägg i en skål.

Rör ihop en marinad av olivolja, vitvinsvinäger, kapris, pressad vitlök, salt och peppar. Häll över rödbetorna.

Låt smakerna stå och dra en stund innan servering.

Serveringsförslag: Smula över lite fetaost eller getost för en matigare rätt.