Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Mango lassi | ||
0,5 krm | Kardemumma Mald | |
2 tsk | Honung Flytande | |
3 dl | Mango Fryst | |
1 dl | Standardmjölk | |
2 dl | Yoghurt Naturell | |
2 krm | Torkad gurkmeja | |
Topping | ||
0,1 st | Mynta - färsk | |
0,5 krm | Kardemumma Mald | |
2 tsk | Mandlar | |
2 krm | Riven kokos |
Mango lassi: Mixa yoghurt, mango, mjölk, honung, gurkmeja och kardemumma i en blender.
Topping: Finhacka mandlar och mynta och blanda med kokosflingor och kardemumma.
Häll upp mango lassin i glas och toppa med mandelsmulet. Drick och njut!
Bild:
Nurlan Emir
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Mango Fryst EKO/KRAV 750g Magnihill