Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Frosting | ||
1 dl | Florsocker | |
12 g | Polkagrisar | |
100 g | Färskost Naturell | |
1 tsk | Pepparmintsarom | |
Smet | ||
1,5 dl | Strösocker | |
1 tsk | Kardemumma Mald | |
1 tsk | Vaniljsocker | |
1,5 tsk | Ingefära Malen | |
0,5 tsk | Bakpulver | |
2 tsk | Kanel | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
2 st | Ägg | |
125 g | Smör | |
Dekoration | ||
24 g | Polkagrisar |
Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor i en bunke och blanda ner i äggsmeten tillsammans med smör och vispa smeten slät.
Klicka smeten i formar. Grädda i 15-20 min i 175 grader. Låt dem svalna.
Blanda färskost med florsocker. Krossa polkagrisarna och rör ner polkakrosset och smaksätt med pepparmintsarom.
Spritsa frosting på varje cupcake och dekorera med polkakross.
Bild:
Maddzan Lindblad
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Polkagrisar 375g Svenskt Godis
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla