Pulled Oumph taco med mango- och chilisalsa
Mari Bergman

Pulled Oumph taco med mango- och chilisalsa

30 minEnkelt
331,35 kr
4 portioner31,83 kr per portion
Tacomys är aldrig fel. Oumph finns i flera olika varianter och till den här rätten valde vi pulled oupmh och det blev så bra! Passar perfekt till den friska och fräscha mango- och chilisalsan. Mums! Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med max 500 kcal. Se alla våra recept med max 500 kcal här

Salsa
0,5 stGurka
1 tskFärsk ingefära
225 gMango Fryst
1 tskHonung Flytande
0,5 stKoriander - färsk
0,5 stRödlök
0,5 tskSalt Fint
1 stAvokado
0,5 tskChiliflakes
0,5 stLime
Tillbehör
0,5 stKoriander - färsk
0,5 stLime
Taco
280 gVegetarisk Pulled
250 gRödkål Färsk
120 gTacoskal Tubs Mini
380 gKidneybönor
0,5 stIsbergssallat
1 mskRapsolja
Instruktioner
1

Salsa: Tina mangon. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Dela, kärna ur och tärna avokado och skala och finhacka rödlök.

2

Skala och riv ingefära på ett rivjärn. Skölj och finhacka koriander. Blanda samman alla ingredienser i en skål och tillsätt den tinade mangon, limesaft, honung, chiliflakes och salt.

3

Taco: Sila av bönorna och spola dem i kallt vatten. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs pulled oumph med bönor på medelvärme under omrörning några min.

4

Skölj och strimla sallad och rödkål.

5

Tillbehör: Skölj och finhacka koriander och lägg i en skål samt klyfta resten av limen.

6

Servering: Lägg strimlad sallad och rödkål i varje taco tubs, lägg lite oumph- och bönröra över och toppa med salsa. Strö över lite extra koriander och pressa lite lime över om du vill. Ät och njut!

Näringsvärde: 432 kcal, 22 g protein, 18 g fett, 48 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell