Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Spetspaprika | |
200 g | Paprika, sivri | |
1 st | Vitlök Vanlig | |
100 g | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 st | Citron - Eko | |
3 krm | Flingsalt |
Lägg spetspaprika, sivripaprika och en hel vitlök på grillen och grilla dem så att de får en ordentlig grillyta runt om och blir mjuka.
Finhacka persilja och blanda med olja, rivet citronskal och pressad citronsaft.
Dela den grillade vitlöken på mitten och pluppa ur vitlöksklyftorna. Finhacka de grillade paprikorna och vitlöksklyftorna och tillsätt till chimichurrin. Smaka av med salt.
Servera som ett tillbehör till all sorts grillat eller ät med en bit bröd.
Bild:
Susanna Blåvarg