Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Honung Flytande | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 st | Baguette | |
2 msk | Crema Di Balsamico | |
0,5 st | Rödlök | |
200 g | Getost, Chevre | |
1 msk | Olivolja | |
250 g | Jordgubbar Färska |
Sätt på ugnen på grillelement och full värme. Skiva brödet och osten tunt. Hacka rödlöken riktigt fint.
Skölj och snoppa jordgubbarna. Hacka dem fint och lägg i en skål. Hacka även basilikabladen fint. Vänd försiktigt ner basilikahacket tillsammans med honung.
Pensla brödet med olivolja. Om du vill ha knaprigt bröd kan du förgrilla skivorna först i 1,5 minut. Ta sedan ut brödet och lägg getosten på brödskivorna och strö över hackad rödlök. Gratinera i 4-5 minuter, tills osten fått fin färg. Håll koll de sista minuterna så osten inte bränns.
Toppa toasten med jordgubbssalsa, och strö över fingsalt och färskmalen svartpeppar. Servera omgående!
Bild:
Maddzan Lindblad
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini