Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
190 g | Pesto Grön | |
400 g | Spaghetti | |
400 g | Körsbärstomater | |
300 g | Mozzarellaost | |
1 st | Basilika - färsk | |
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Olivolja | |
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar |
Värm ugnen till 200 grader.
Lägg tomaterna i en ugnsfast form. Krydda med salt, peppar och ringla över olja. Rosta tomaterna i ugnen i ca 20 min.
Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med pesto och en halv kruka finhackad basilika.
Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med rostade tomater, minmozzarella eller mozzarella i bitar och basilikablad.
Bild:
Nurlan Emir
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria