Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,25 st | Dill - färsk | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 dl | Vatten | |
1 st | Gul lök | |
100 g | Knipplök | |
2 st | Vanliga Tomater | |
0,5 kg | Färsk bladspenat | |
1 krm | Salt | |
1,5 dl | Basmatiris | |
1 st | Citron |
Finhacka löken och bryn den i lite olivolja i en gryta. Hacka grönsakerna och dillen. Häll över i grytan.
Tillsätt vatten, salt och peppar. Låt koka upp och häll sedan i riset och låt det sjuda på låg värme tills vattnet kokat bort.
Servera med citron eller som tillbehör till fisk och skaldjursrätter.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
8 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko