Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 msk | Vit balsamvinäger | |
2 msk | Olivolja | |
0,5 tsk | Flingsalt | |
0,5 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
Köp hem | ||
250 g | Körsbärstomater | |
200 g | Tomater | |
200 g | Buffelmozzarella | |
50 g | Pistagenötter | |
200 g | Bifftomat |
Skiva alla tomatsorter och dela körsbärstomaterna på mitten. Skiva mozzarellan.
Skala och hacka pistagenötter och finhacka rödlök.
Varva tomat- och mozzarellaskivor på ett fat och fördela körsbärstomaterna runt om. Strö över finhackad rödlök.
Ringla över olja, vinäger och krydda med salt och peppar. Strö över hackade pistagenötter och dekorera med basilikablad eller annan god färsk eller torkad ört. Klart att servera!
Bild:
Roland Persson
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria