Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Salt | |
2 dl | Standardmjölk | |
2 msk | Smör | |
1 krm | Vitpeppar | |
1 kg | Mandelpotatis | |
1 st | Ruccolasallat |
Koka upp 1 l saltat vatten. Skala potatisen, sjud under lock i ca 10-15 min. Häll av vattnet, ånga av. Värm mjölk och smör i en kastrull. Pressa potatisen i en potatispress. Rör ner mjölken i potatisen. Smaka av med salt och peppar. Blanda i rucola och servera direkt.
Riv citronskal från 1 citron och blanda i moset tillsammans med repade blad från en halv kruka Svegro färsk timjan. Servera direkt.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1