Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Honung | |
200 g | Hasselnötter | |
100 g | Valnötter | |
200 g | Pumpakärnor | |
250 g | Dinkel Flingor | |
1 msk | Vatten | |
200 g | Sötmandel Naturell | |
250 g | Boveteflingor | |
200 g | Russin | |
1 msk | Jordnötsolja |
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
Blanda alla nötter, gryn, pumpakärnor (inte frukten) på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda ihop honung, olja och vatten i en skål och ringla det över grynen. Blanda runt.
Rosta grynen i 15-20 minuter och rör om då och då.
Ta ut grynen, låt svalna och blanda dem med torkade frukt och kokos.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel