Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

30 minEnkelt
434,50 kr
4 portioner 40,48 kr per portion
Fisk

0,5 stMorötter
500 gPotatis Fast
1 stCitron
2 krmSalt
50 gGurka
1 mskKapris, Hel
0,5 stIsbergssallat
400 gTorskfilé Fryst
1 tskDijonsenap
0,5 dlMajonnäs
2 stÄgg
200 gVanliga Tomater
2 mskFlytande Smör
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 stRöd Paprika
1 dlVetemjöl
2 mskStröbröd
1 krmSvartpeppar
Instruktioner
1

Remouladsås:RÖr ihop majonäs och creme fraiche. Skrubba citronen i ljummet vatten. Finriv skalet och pressa ut 1 tsk citronsaft.Skala och riv moroten.Hacka gurka och kapris. Tillsätt allt till såsen och krydda med salt och peppar.

Skör fisken i drygt 2 cm tjocka skivor. Häll mjöl i en djup tallrik. Vispa ägg lätt i en annan tallrik och ströbröd i en tredje. Vänd fiskbitarna i mjöl. ägg och ströbröd. Strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar.

Genomstek fiskpinnarna i smöret på medelvärme 2-3 min.

Servera med kokt potatis och sallad.