Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Morötter | |
500 g | Potatis Fast | |
1 st | Citron | |
2 krm | Salt | |
50 g | Gurka | |
1 msk | Kapris, Hel | |
0,5 st | Isbergssallat | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsk | Dijonsenap | |
0,5 dl | Majonnäs | |
2 st | Ägg | |
200 g | Vanliga Tomater | |
2 msk | Flytande Smör | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Röd Paprika | |
1 dl | Vetemjöl | |
2 msk | Ströbröd | |
1 krm | Svartpeppar |
Remouladsås:RÖr ihop majonäs och creme fraiche. Skrubba citronen i ljummet vatten. Finriv skalet och pressa ut 1 tsk citronsaft.Skala och riv moroten.Hacka gurka och kapris. Tillsätt allt till såsen och krydda med salt och peppar.
Skör fisken i drygt 2 cm tjocka skivor. Häll mjöl i en djup tallrik. Vispa ägg lätt i en annan tallrik och ströbröd i en tredje. Vänd fiskbitarna i mjöl. ägg och ströbröd. Strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Genomstek fiskpinnarna i smöret på medelvärme 2-3 min.
Servera med kokt potatis och sallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria