Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Flytande Smör | |
2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
600 g | Kycklingfile | |
225 g | Färska champinjoner | |
900 g | Delikatesspotatis | |
2 dl | Creme Fraiche Karljohan | |
1 msk | Majsstärkelse | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 tsk | Svartpeppar | |
1 tsk | Havssalt |
Salta och peppra de rumstempererade kycklingfiléerna. Dela delipotatisarna och lägg på en bakplåtsklädd plåt. Ringla över olja och blanda så att alla sidor blir täckta. Strö över flingsalt och svartpeppar. Stek dem i 200 gr ca 25 min tills de fått fin färg och är färdiga. Bryn filéerna väl runt om i het panna. Lägg dem bredvid potatisen och låt dem steka med i ugnen de sista 20 min. Skiva champinjonerna och stek dem och krydda med salt och peppar. Tillsätt creme fraiche och grädde och låt puttra några minuter. Red av med majsstärkelse.
1 Crème Fraiche Lätt Karljohansvamp & Timjan 11% Arla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Havssalt Finmalet 200g Spicemaster