Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
20 st | Svarta oliver | |
600 g | Potatis Fast | |
2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
4 st | Vanliga Tomater | |
4 st | Kycklingfile | |
1,5 tsk | Salt | |
1 st | Basilika - färsk | |
2 msk | Balsamvinäger | |
2 krm | Svartpeppar | |
150 g | Fetaost | |
1 st | Gul lök |
Skala och dela potatisen i stora tärningar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Skala och skiva löken- Dela tomaterna i halva klyftor. Blanda i en skål. Smula i osten grovt. Rör i olja, vinäger, salt, peppar, oliver och basilika. Skär ett snitt och vikut kycklingfiléerna. Krydda med salt och peppar. Stek kycklingen i smör i en stekpanna 4-5 min/sida. Häll av vattnet från potatisen och rör ner potatisen i tomatsalladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana