Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Hönsbuljong | |
0,75 dl | Basmatiris | |
400 ml | Kokosmjölk | |
4 dl | Vatten | |
500 g | Wokmix Fryst | |
1 st | Lime | |
2 msk | Färsk ingefära | |
300 g | Kycklingfile | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Koriander - färsk |
Skär kycklingfilén i strimlor. Fräs ingefäran i oljan i en kastrull. Lägg i kycklingstrimlorna och smulad buljongtärning eller fond. Låt ”koka” ett par minuter. Tillsätt ris och vatten och koka ca 5 minuter. Blanda i grönsakerna koka ytterligare ca 5 minuter. Rör ner kokosmjölken, smaka av med, pressad lime, salt och peppar. Blanda ner koriandern. Servera soppan med bröd.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
2 Kokosmjölk 250ml Santa Maria