Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Fetaost | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 st | Citron | |
1 kg | Potatis | |
125 g | Körsbärstomater | |
2 tsk | Flingsalt | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
500 g | Hokifilé | |
1 krm | Svartpeppar | |
10 st | Gröna oliver |
Sätt ugnen på 175º. Klyfta potatisen och lägg den i en ugnsäker form. Ringla över ca 1 msk olja och strö över lite flingersalt. Ställ in potatisen först tar ca 10-15 minuter längre än fisken.
Krydda fiskfiléerna med salt- och pepparblandningen. Lägg fisken i en ugnssäker form.
Skala citronen med en liten kniv så att inget av det vita finns kvar. Skär citronköttet i små bitar.
Fördela citronbitarna, oliverna och tomaterna över fisken. Smula över osten och ringla över olivoljan. Sätt formen eller plåten mitt i ugnen och låt stå 15-20 min eller tills fisken är klar. Garnera med basilika. Servera med potatisklyftorna. Ca 435 kcal per portion: 16 g fett • 32 g protein • 39 g kolhydrater
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria