Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
2 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
4 msk | Majonnäs | |
2 dl | Riven Texmexost | |
Fyllning | ||
1 dl | Vatten | |
1 st | Gul lök | |
2 st | Taco Kryddmix | |
600 g | Blandfärs | |
1 st | Chilipeppar Färsk | |
2 st | Vanliga Tomater | |
Pajdeg | ||
1,5 dl | Filmjölk Naturell | |
50 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
4 dl | Vetemjöl | |
1 tsk | Salt | |
2 tsk | Bakpulver |
Gör så här: Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. Tryck ut degen lite efter gräddningen, för att få upp kanterna igen.
Bryn köttfärsen med löken. Tillsätt tacokryddan och vattnet. Låt det puttra så det blir ganska torrt. Lägg fyllningen i pajskalet, och lägg på hackade/skivade tomater och chilin över fyllningen.
Blanda alla ingredienserna till toppingen och bred över tacoblandningen. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg.
Serveras med sallad om man vill.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt