Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Marinad | ||
1,5 dl | Japansk soja | |
1 msk | Honung | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Olivolja | |
900 g | Potatis | |
50 g | Flytande Smör och Margarin | |
1 st | Rosmarin - färsk | |
2 msk | Flingsalt | |
1 dl | Olivolja | |
600 g | Lammracks | |
Kryddsmör | ||
2 klyfta | Vitlök | |
1 msk | Salt | |
1 st | Citron | |
200 g | Mat & Bak Smör/Margarin |
Gör så här: Marinera lammet med soya, honung, vitlök, och olivolja och låt det ligga och dra en stund, stek istekpanna tills köttet är klart
Lammracksen kan utan problem bytas ut mot exempelvis lammkotletter.
Potatisen: Kör på smör och olja, krydda med salt, peppar och rosmarin och sedan in i ugnen.
Kryddsmör. Blanda smöret, med citron och vitlök, smaksätt med salt.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt