Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Mandelmascarpone | ||
3 msk | Honung Flytande | |
250 g | Mascarpone | |
50 g | Sötmandel Naturell | |
Marinad | ||
2 msk | Balsamvinäger | |
3 msk | Råsocker Strö | |
500 g | Jordgubbar Färska |
I receptet behövs även 1-2 droppar bittermandelessens.
Strö socker och droppa balsamvinäger över jordgubbarna. Blanda försiktigt, täck över och låt dra 1 timme i rumstemperatur. Ställ eventuellt jordgubbarna i kylen en kort stund före servering.
Mandelmascarpone:
Skålla, skala och rosta mandeln i en torr och het panna. Hacka mandeln grovt. Blanda mandel och mascarpone och smaka av med honung och bittermandelessens. Servera crèmen tillsammans med jordgubbarna.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta