Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
230 g | Chunky Salsa, (3,5 msk) | |
6 dl | Cannellinibönor | |
200 g | Riven Ost | |
0,5 tsk | Salt Fint | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Tortilla Wrap | |
200 g | Machesallat |
Värm ugnen till 200 grader.
Skölj bönorna och låt rinna av. Blanda bönor med salsa, smaka av med salt.
Pensla ena sidan av tortillabröden med olivolja och stek på dem lite i en vanlig stekpanna så att de får lite färg.
Lägg hälften av tortillabröden med den stekta sidan neråt på bakplåtspapper på en plåt. Klicka ut salsan, strö över ost och lägg på ett tortillabröd. Tryck till lite lätt.
Gratinera i ca 8-10 minuter
Låt svalna 5 minuter och skär i trianglar. Servera med sallad.
Näringsvärde: Energi (kcal) 538, Protein (g) 25, Fett (g), 20 Kolhydrater (g) 59
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini