Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Burgare | ||
0,3 st | Krispsallat | |
2 st | Kvisttomater | |
1 msk | Olivolja | |
200 g | Hamburgerbröd | |
2 st | Avokado | |
560 g | Vegetarisk Pulled | |
Limepicklad rödlök | ||
2 st | Rödlök | |
4 st | Lime | |
0,5 tsk | Salt |
Limepicklad rödlök:Skiva rödlöken tunt och lägg i en skål. Tillsätt limesaft och salt och låt dra i 10 minuter.
Burgare: Värm Pulled Oumphen i lite olja i en panna på svag värme. Den bränns lätt så rör om med jämna mellanrum.
Skiva avokado och tomat och riv loss 4 salladsblad.
Värm bröden enligt anvisning på förpackningen.
Montering: Lägg ett salladsblad i botten av brödet, fortsätt med avokadoskivor, tomatskivor och en rejäl klick Oumph. Toppa med limepicklad rödlök. Ät och njut!
Bild:
Asel Al Baldawi
1 Krispsallat Stadsodlad Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt